ESTI PREGATIT PENTRU COACHING ?

Acest test gratuit te ajuta sa determini in ce masura esti pregatit pentru coaching. Atribuie puncte, pe o scala de la 1 la 10, tuturor intrebarilor de mai jos. Apoi, aduna aceste puncte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nu sunt de acord Indecis Partial de acord De acord intr-o mare masura Total de acord

1) Esti dispus/a sa iti creezi o noua viata si sa traiesti mai bine aici si acum?
2) Esti pregatit/a sa fii in totalitate onest/a cu tine si deschis/a pentru a primi feedback?
3) Esti dispus/a sa realizezi planuri de actiune si sa iti indeplinesti obiectivele propuse?
4) Esti dispus/a sa iti sustii motivarea interna pentru a face schimbarile pe care ti le doresti in viata?
5) Esti dispus/a sa iti descoperi si sa iti folosesti talentele si abilitatile tale unice?
6) Esti pregatit/a sa iti transformi credintele limitative si sa dezvolti modele noi de comportament?
7) Esti pregatit/a sa iti dedici timpul si energia pentru a obtine ceea ce iti doresti?
8) Esti pregatit/a sa accepti faptul ca sunt necesare schimbari personale astfel incat sa raspunzi adecvat mediului personal si/sau professional in care traiesti / activezi?
9) Esti pregatit sa iti asumi responsabilitatea si sa fii raspunzator/raspunzatoare pentru rezultatele obtinute?
10) Esti dispus/a sa colaborezi cu un expert care sa te acompanieze in demersul tau de schimbare?

Interpretarea rezultatelor:

Evaluare - mai mic sau egal cu 29 puncte
Coaching-ul nu este metoda de dezvoltare personala potrivita pentru tine acum.

Evaluare - intre 30 si 40 de puncte
Sa iei o decizie inseamna sa faci o alegere. Inseamna sa renunti la alte optiuni in favoarea uneia singure. Dar iti imaginezi care este beneficiul, in termeni de resurse, de a trai cu cea mai buna alegere pe care ai facut-o?
Sa iei o decizie inseamna sa faci o schimbare. O schimbare inseamna sa renunti la ceva vechi si faci loc la ceva nou. Ce esti dispus sa inlocuiesti in viata ta?
​Dezvoltarea abilitatii de a lua decizii fundamentate este un aspect cheie pentru o viata implinita. Intrebarea este: Cum s-ar transforma viata ta daca ai decide acum sa faci o schimbare?

Evaluare - intre 41 si 60 de puncte
Esti constient ca demersul de coaching te ajuta sa-ti privesti viata dintr-o perspectiva diferita. Realizezi ca prin coaching iti oferi sansa de a avea o viata mai buna aici si acum. Totusi, daca te decizi sa lucrezi cu un coach, gradul de hotarare si angajament reprezinta un aspect crucial pentru a realiza schimbari durabile. Este fundamental sa ai incredere in ‘alianta de lucru’ cu coach-ul si sa fii dispus/a sa faci pasii stabiliti in beneficiul tau. Este necesar sa fii dispus/a sa te implici intr-un proces de introspectie, invatare si aplicare a noilor abilitati pe care le dobandesti.

Rating 61 to 80
Esti pregatit sa faci schimbari semnificative in viata ta, acompaniat/a de un coach. Stii ca esti pe punctul de a ‘te intalni cu cea mai buna versiune a ta’ si stii ca esti dispus/a sa faci ceea ce este necesar pentru a iti crea viata pe care o meriti si o doresti. Esti motivat/a sa te dezvolti personal si profesional, esti dispus/a sa iti dedici timpul demersului de coaching. Esti constient/a de faptul ca a te confrunta uneori cu tine insuti / insati este o cerinta pentru a creste si a evolua. Investesti energie pentru a obtine ceea ce iti doresti, nu pentru a te indeparta de ceea ce iti provoaca teama. Schimbarea este forta care te propulseaza.

Evaluare - intre 81 si 100 de puncte
Stii deja, in adancul tau, ca demersul de coaching este ceea ce iti doresti pentru a deveni mai mult decat ce esti si pentru a obtine mai mult decat ce ai acum. Esti de accord cu ideea ca intuitia si creativitatea sunt mai insemnate decat informatia. Ai suficienta incredere intr-un coach incat sa fii onest si deschis in totalitate. Imbratisezi ceea ce nu cunosti cu o minte deschisa, curiozitate si curaj. Folosesti ceea ce inveti, aplicand intr-un mod adecvat circumstantelor. Iti onorezi dezvoltarea personala caci stii ca aceasta te va elibera. Onorezi principiul ‘responsabilitatii comune’ in care responsabilitatea ta este ‘co-egala’ cu cea a unui coach.

Profita de ocazie pentru a ne contacta si SOLICITA ACUM o sesiune de coaching. Un click iti poate schimba viata.
Devino ceea ce esti deja!
Descopera si Foloseste Resursele Tale Interne!
​Valorizeaza Puterea Ta Personala si Traieste cu Gratie!

+ 4 0726 200 928