PROGRAME

PROGRAME

Iti ofer programe de coaching co-creativ prin care te sprijin sa parcurgi cu succes perioade de tranzitie din viata profesionala si personala. In procesul de coaching ma bazez pe abilitati si calitati dobandite prin: expertiza de coaching, NLP, formare in Analiza Tranzactionala, formarea si terapia personala, intuitia, experienta personala si profesionala in diverse medii organizationale. Iar daca tu esti devotat dezvoltarii tale, atunci succesul schimbarii dorite de tine este garantat.

​Programe de Coaching
Vom crea impreuna structura de program potrivita pentru obiectivele propuse de tine, pentru nevoile tale de dezvoltare, intr-o structura flexibila de 6, 9 sau 12 luni, a cate 4 sesiuni pe luna.

Timpul este o resursa valoroasa. Intrebarea bine cunoscuta in coaching: ‘Ce ti-ai dori sa se intample / sa obtii daca ai avea o bagheta magica?’ este o metafora. Fiecare client detine bagheta magica - adica potentialul nelimitat de a realiza ceea ce isi propune. Dar gandirea magica apartine starii Eu-ului de Copil. Adultul este cel care constientizeaza si integreaza o schimbare in timpul real si necesar.

Pachetele includ:
* o sesiune initiala in care discutam obiectivele tale, schimbarile pe care doresti sa le faci, forma contractuala, orarul intalnirilor si metodologia pe scurt – de ce este coaching-ul potrivit pentru tine si ce inseamna sa lucram impreuna.
* intalniri fata in fata, pe skype, sau la telefon, in care vom lucra efectiv pe subiectele pe care le contractezi, intr-o perioada de 6, 9 sau 12 luni.
* sprijin oferit intre sesiuni – pentru realizarea ‘temelor pentru acasa’ care au scopul sa creasca nivelul de constientizare - insight-ul, pentru sustinerea motivarii de a pentru a face o schimbare, pentru realizarea implementarii actiunilor pe care le stabilesti in programul de coaching.

Despre pret
Consider ca demersul de coaching trebuie sa fie accesibil tuturor celor care isi doresc sa faca o schimbare. Este un act de curaj, intelepciune si evaluare a resurselor financiare si de timp cand spui: ‘Vreau o schimbare! Vreau sa traiesc mai bine aici si acum! Vreau sa rezolv aceasta problema!’ ‘Vreau sa imbunatatesc aceste aspecte ale vietii mele!’.
* Pachetele de coaching vor fi prezentate in sesiunea initiala.

Cand vom lucra impreuna vei realiza ca:
- Iti clarifici ganduri si sentimente care te nelinisteau.
- Devii calm/a, stapan/a pe situatie odata ce ai impartasit unui profesionist, sub semnul confidentialitatii, ceea ce vrei sa schimbi si/sau sa pui in practica.
- Iti consolidezi increderea in tine stiind ca ai libertatea de a actiona si ca ceea ce doresti nu este judecat.
- Esti suficient de curajos/curajoasa sa spui: ‘Vreau, pot si merit sa fac o schimbare in viata mea acum!’
- Esti creativ/a inspirat/a si ai cunostintele necesare pentru a dezvolta proiecte noi, unice.
- Ai dreptul sa iti schimbi modul de gandire si de abordare iesind din vechile paradigme.

LIFE COACHING

EXPLOREAZA

EXECUTIVE COACHING

EXPLOREAZA
+ 4 0726 200 928